GTA top 7
review review
review review
review review
review De vetste GTA games hier op GTAwereld.nl, check ze nu!
Aanbieding van de maand
Grand Theft Auto V
  • Beste graphics tot nu toe
  • Gigantisch veel missies
  • Uren speelplezier

GTA VC - Cheats, tips & trucs

Natuurlijk omarmen we niet dat je cheats gebruikt tijdens de game, maar tegenwoordig zijn de spellen van Grand Theft Auto van een dermate hoog niveau dat dit nog nauwelijks mogelijk is. Daarom volgt hier de pagina vol met gta cheats, tips en trucs voor GTA Vice City als GTA Vice City Stories. De cheatcodes in de game zijn net als bij de andere GTA-spellen makkelijk in te voeren. Voor PC zijn dit bepaalde woorden die je op het toetsenbord kunt intypen. Bij PS2 en Xbox zijn dit bepaalde toetsencombinaties, die je met je controller van de console kan invoeren. Het invoeren gaat bij alle platforms gewoon in tijdens het spelen. Ook bij GTA Vice City geldt dat het spel nooit 100% uitgespeeld kan worden met behulp van gta cheats. Let op dat de cheats bij de PC zonder spatie moeten worden ingevoerd.

Bij GTA Vice City Stories moet je goed opletten dat je het spel niet opslaat terwijl er verschillende cheats actief zijn, deze kun je namelijk daarna nooit meer ongedaan maken.

Overzicht gta cheats VC:         http://nl.wikigta.org/wiki/Cheats_%28GTA_Vice_City%29
Overzicht gta cheats VCS:     http://nl.wikigta.org/wiki/Cheats_%28GTA_Vice_City_Stories%29

Voor een nog uitgebreider overzicht van cheats en verschillende tips en trucs kun je volgende links van Mennekecheats gebruiken om nog sneller het spel uit te spelen.

GTA Vice City:         http://www.mennekecheats.nl/ps2/GrandTheftAutoViceCity.htm
GTA Vice City Stories:
http://www.mennekecheats.nl/psp/GrandTheftAutoViceCityStories.htm