GTA top 7
review review
review review
review review
review De vetste GTA games hier op GTAwereld.nl, check ze nu!
Aanbieding van de maand
Grand Theft Auto V
  • Beste graphics tot nu toe
  • Gigantisch veel missies
  • Uren speelplezier

GTA SA - Personages

In GTA San Andreas heb je te maken met een overvloed aan verschillende soorten characters, die allemaal een andere rol spelen in de verhaallijn. De verhaallijn van San Andreas omvat meerdere aspecten van het echte gangster leven, vooral gebaseerd op waargebeurde verhalen van het echte gangster leven. Hieronder worden de belangrijkste personages in het spel beschreven.

Carl ('CJ') Johnson:     

Hoofdrolspeler in GTA San Andreas. Keert na de moord van zijn moeder terug uit Liberty City naar Los Santos, om zijn bende te ondersteunen.

Sweet Johnson:   

De broer van CJ en leider van de Grove Street Families. Tegen de verspreiding van crack en vertrouwt CJ in het begin voor geen meter, omdat hij Los Santos in eerste instantie was ontvlucht.

Big Smoke:         

Lid van de bende uit Grove Street, blijkt later een grote verrader. Houdt van eten en van schieten op verschillende mensen.

Ryder:             

Jeugdvriend van CJ die eeuwenlang lid is van Grove Street. Blijkt later ook een grote verrader. Houdt ervan lekker stoned te raken.

Cesar Vialpando:     

Lid van een andere bende en tevens de nieuwe vriend van CJ en Sweet's zus. Heeft eerst problemen met de Grove Street Families.

Frank Tenpenny:     

Politieagent in Los Santos en lid van de anti-bende vereniging C.R.A.S.H. Blijkt later allemaal een fiasco te zijn.

Voor een overzicht van de rest van de characters, zie onderstaande link:         

http://nl.wikigta.org/wiki/Personages_%28GTA_San_Andreas%29