GTA top 7
review review
review review
review review
review De vetste GTA games hier op GTAwereld.nl, check ze nu!
Aanbieding van de maand
Grand Theft Auto V
  • Beste graphics tot nu toe
  • Gigantisch veel missies
  • Uren speelplezier

GTA I - Cheats, tips & trucs

Het is eigenlijk de bedoeling dat je de diverse GTA-spellen uitspeelt zonder een keertje vals te spelen, maar wie heeft dat nou ooit gedaan? In deze sectie vindt je alle gta cheats die je nodig hebt bij GTA I. GTA Cheats bij GTA I zijn in te vullen via het zogenoemde karakterkeuzescherm. Het karakterkeuzescherm kun je oproepen door op de DEL-toets van je PC te drukken. Voor andere consoles staat exact beschreven hoe je de gta cheats kan invullen. Vervolgens typ je op je computer de gta cheat in en zo geschiedde. Let wel erop dat sommige gta cheats van invloed zijn op de prestaties van je missies.

De gta cheats van de eerste GTA serie kun je via onderstaande link gemakkelijk vinden en noteren.

PC:
http://www.cheatnow.nl/?limit=40&display=cheat&action=&id=114#reacties
PS1:
http://uk.ign.com/cheats/games/grand-theft-auto-ps-151
Game Boy Color:
http://uk.ign.com/cheats/games/grand-theft-auto-gbc-5473

Voor GTA I zijn helaas weinig tips en trucs ontwikkeld, de meeste zijn verwerkt in de gta cheats die wel beschikbaar zijn. Het is handig om forums te volgen, met mensen die nog steeds de eerste versie van GTA omarmen. Hieronder volgen een aantal links van leuke GTA forums. Hier zijn tevens wel tips en trucs te vinden over het eerste GTA spel. Onderstaande link heeft naast de gebruikelijke gta cheats ook leuke dingen vermeld, zoals plattegronden van de 3 verschillende steden en handige tips over de gameplay!

Cheats en hints
http://www.mennekecheats.nl/pc/GrandTheftAuto.htm
Forum:
http://www.gtaforums.com/?showforum=68

Naast de cheats voor de eerste GTA serie heeft ook het uitbreidingspakket natuurlijk een aantal gta cheats die je kunt gebruiken gedurende het spel. Ook hiervan zijn weer een aantal links onder elkaar gezet.

http://www.mennekecheats.nl/pc/GrandTheftAutoLonden1969.htm