GTA top 7
review review
review review
review review
review De vetste GTA games hier op GTAwereld.nl, check ze nu!
Aanbieding van de maand
Grand Theft Auto V
  • Beste graphics tot nu toe
  • Gigantisch veel missies
  • Uren speelplezier

GTA IV - Missies

De missies in GTA IV zijn ongeveer vergelijkbaar met die van GTA II, Vice City en San Andreas. De missies worden altijd uitgevoerd in opdracht van een werkgever en passen in de verhaallijn van het spel. Ook zijn de welbekende zijmissies weer aanwezig, die je niet van invloed zijn op de verhaallijn.

Om bepaalde missies te kunnen spelen is het uiteraard noodzakelijk om een aantal missies die daarvoor volgen uit te spelen, anders zullen deze missies nooit 'vrijgespeeld' worden.

Elke missie begint natuurlijk met een voorfilmpje, waarmee weer een deel van de verhaallijn ing

Missies:         

http://nl.wikigta.org/wiki/Missies_%28GTA_IV%29

Missieoverzicht:     

http://nl.wikigta.org/wiki/Missieoverzicht_%28GTA_IV%29

Voertuigen:         

http://nl.wikigta.org/wiki/Voertuigen_%28GTA_IV%29

Wapens:         

http://nl.wikigta.org/wiki/Wapens_%28GTA_IV%29

Radio-zenders:     

http://nl.wikigta.org/wiki/Radiozenders_%28GTA_IV%29

Dates en vriendschappen onderhouden zou je als een missie opzich kunnen zien, aangezien het nu meer dan ooit belangrijker is geworden om je contacten zo goed als mogelijk te onderhouden. Met het onderhouden van vriendschappen krijg je na verloop van tijd (bij het opbouwen van een bepaald vriendschapspercentage) een speciale vaardigheid toegewezen. Ook bij dates krijg je bepaalde 'pikante' beloningen tijdens het spel.

evuld wordt. De missies worden uitgevoerd door de hoofdrolspeler, maar het is tevens mogelijk om ook te kiezen voor multiplayer modus, alleen kun je dan de multiplayer missies afronden, die geen invloed hebben op de verhaallijn. Hieronder volgen links met informatie over de missies en hoe de missies in de verhaallijn passen: