GTA top 7
review review
review review
review review
review De vetste GTA games hier op GTAwereld.nl, check ze nu!
Aanbieding van de maand
Grand Theft Auto V
  • Beste graphics tot nu toe
  • Gigantisch veel missies
  • Uren speelplezier

GTA III - Missies

Missies hebben in GTA III een andere rol gekregen als in de voorgaande classic versies. In deze classic versies werd gebruik gemaakt van een missie verdelen die je krijgt bij een bepaald bende met hun opdrachtgevers. De missies in GTA III zijn net als bij zijn opvolgers wel onder leiding van een opdrachtgever, maar in een verhaallijn geplaatst. Om de verhaallijn helemaal af te kijken en te begrijpen dien je dus alle missies te voltooien.

In GTA III is er een verschil in hoofdmissies en zijmissies. De hoofdmissies zijn essentieel om te voltooien, in verband met het spelverloop. Dat geldt niet voor de zijmissies, deze missies zijn gemaakt om extra aanzien en geld te verdienen. Elke missie in het spel wordt aangegeven in het venster door middel van een bepaald icoontje, die je op de speler's radar ziet tijdens het verloop van het spel. Zo weet ook altijd waar je heen moet.
Iedere opdrachtgever in het spel heeft een eigen icoontje, zo kun je tevens herkennen van wie de missie afkomstig is.

Missies zijn ook onder te verdelen in zowel normale missies als telefoonmissies in het spel. Vaak geven deze telefoonmissies duidelijk aan dat je te maken hebt met een zijmissie die niet van invloed is op het eindigen van het spel, maar het is handig om deze toch te voltooien.

Overige links:

Voertuigenoverzicht:       

http://nl.wikigta.org/wiki/Voertuigen_%28GTA_III%29


Wapenoverzicht:       

http://nl.wikigta.org/wiki/Wapens_%28GTA_III%29


Radio-overzicht:       

http://nl.wikigta.org/wiki/Radiozenders_%28GTA_III%29