GTA top 7
review review
review review
review review
review De vetste GTA games hier op GTAwereld.nl, check ze nu!
Aanbieding van de maand
Grand Theft Auto V
  • Beste graphics tot nu toe
  • Gigantisch veel missies
  • Uren speelplezier

GTA III - Personages

Voor een verhaallijn zijn natuurlijk vele personages nodig en dat is ook waarom GTA III de eerste versie uit de reeks is die vol staat van verschillende soorten personages, ieder met een eigen rol binnen de verhaallijn.

De belangrijkste personen binnen GTA III zijn hieronder voor je beschreven:

Claude:     

De hoofdrolspeler van GTA III, die eerst werd geïntroduceerd zonder naam, vervolgens toch maar door Rockstar Games Claude werd genoemd.


Catalina:     

De ex-vriendin van Claude die hem in het begin van het spel neerschiet. Pittige tante die te boek staat als verrader. Claude is vastberaden om haar terug te pakken.


8 ball:       

Mede gevangene van Claude. Als ze samen ontsnappen werken de 2 veel met elkaar samen om wraak te pakken op hun tegenstanders.

In GTA III zijn teveel personages om ze overzichtelijk in een lijn met elkaar te noemen, daarom zorgt onderstaande link voor veel uitleg en duidelijk over de personages in het spel.

http://nl.wikigta.org/wiki/Personages_%28GTA_III%29

GTA III is het eerste spel uit de Grand Theft Auto reeks die verschillende submissies heeft die je ook kan volbrengen. Met deze diverse submissies kun je veel geld verdienen. Een submissie begin je door een keus te maken welk beroep je wilt uitvoeren. Je kunt kiezen uit de volgende beroepen:

Vigilante (seriemoordenaar voor de FBI)
Taxichauffeur
Brandweerman
Ambulancemedewerker
Exporteur van auto's
Uitbater van een gokhal met gokkasten

Bij elke submissies heb je een bepaald voertuig of andere benodigdheden nodig om de submissies uiteindelijk te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld geen ambulancemedewerker zijn zonder een ambulance natuurlijk! Als exporteur kan je vrijwel elk voertuig vervoeren. Kijk voor een voertuigenoverzicht naar deze link.

http://nl.wikigta.org/wiki/Import/Export_%28GTA_III%29