GTA top 7
review review
review review
review review
review De vetste GTA games hier op GTAwereld.nl, check ze nu!
Aanbieding van de maand
Grand Theft Auto V
  • Beste graphics tot nu toe
  • Gigantisch veel missies
  • Uren speelplezier

GTA SA - Missies

Anders dan bij andere GTA-series heeft GTA San Andreas eerst een introduction die precies vertelt wat er gebeurt voorafgaand aan het begin van het spel en dus het begin van de missies. De introduction is alleen verkrijgbaar bij de Special Edition van GTA San Andreas en is een heruitgave die alleen verkrijgbaar is voor de PS2.

Na de introductie beginnen de missies en die zijn eigenlijk hetzelfde ingedeeld als bij andere GTA-spellen in de serie. Er is een bepaald verhaallijn en voorafgaand aan de missie wordt eerst het doel van de missie uitgelegd en hoe deze missie in de verhaallijn past. Elke missie heeft natuurlijk een opdrachtgever, die precies uitlegt hoe je de missie moet uitvoeren en vaak ook met je meegaat in de missie.

Missies:         

http://nl.wikigta.org/wiki/Missies_%28GTA_San_Andreas%29

Missieoverzicht:     

http://nl.wikigta.org/wiki/Missieoverzicht_%28GTA_San_Andreas%29

Voertuigen:         

http://nl.wikigta.org/wiki/Voertuigen_%28GTA_San_Andreas%29

Wapens:         

http://nl.wikigta.org/wiki/Wapens_%28GTA_San_Andreas%29

Radio-zenders        

http://nl.wikigta.org/wiki/Radiozenders_%28GTA_San_Andreas%29

De zogenoemde submissies zijn erg uitgebreid en dus kun je veel meer tijd besteden aan de submissies. Hou in gedachte dat het belangrijk is dat je voeding, respect, geld en zelfs sexappeal op een dermate hoog niveau zitten, zo kun je makkelijker verder komen in het spel. Sexappeal is nieuwe in GTA San Andreas en op deze manier kun je makkelijker aan een vriendin komen, maar helaas ook weer makkelijker kwijt raken aangezien alle vrouwen je nu ineens zien staan.
Sexappeal kun je gemakkelijk opbouwen door middel van mooie voertuigen, kapsels en tatoeages.